Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Το δεύτερο παιχνίδι του, για πλει-οφ της Α1,  δίνει την Τετάρτη (9/4) στις 18:30 ο Αμύντας κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, η οποία έκανε το 1-0 το προηγούμενο Σάββατο στο γήπεδο της (30-20) και πλέον θέλει μια ακόμη νίκη, για να σφραγίσει την πρόκριση της στον τελικό.
Για τον Αμύντα, χρέη υπηρεσιακού προπονητή  για ένα ακόμα παιχνίδι θα επωμιστεί ο Ιωάννης Παπακωνσταντίνου, καθώς ο τεχνικός Νίκος Γιώσκος παραμένει κλινήρης  λόγω ασθένειας.
Στα αγωνιστικά, νεα προβλήματα προέκυψαν στην ομάδα, καθώς στις -μακροχρόνιες- απουσίες των Βαφειάδου και Τσουτσουλάκη, ήρθαν να προστεθούν και αυτές των Τσιομπάνου, Κόρρα και Ρακοπουλου, εξέλιξη που δίνει σαφές προβάδισμα για νίκη στην ομάδα της Ηπείρου.
Η παίκτρια του Αμύντα, Ελένη Γεωργιάδου σχολίασε: «Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, αγωνιζόμαστε με σημαντικές ελλείψεις, όμως παρά τις όποιες ατυχίες, η ομάδα μπήκε στην τετράδα του πρωταθλήματος και εξασφάλισε την έξοδο της στα κύπελλα Ευρώπης.
Η Αναγέννηση Άρτας είναι μια πληρέστατη ομάδα με έμπειρες παίκτριες και μεγάλη ιστορία και σίγουρα μετά τη νίκη στο γήπεδο της θα επιδιώξει να πάρει και τη δεύτερη νίκη, ώστε να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης.
Υποχρέωσης μας είναι να  αποδώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας, ώστε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας που για ένα ακόμα παιχνίδι θα βρίσκονται στο πλευρό μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου