Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητά μέλη  του συλλόγου Ε.Σ. “Αμύντας ".

Εν όψει των αρχαιρεσιών  για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβούλιου, επιθυμώ να ενημερώσω ότι δυστυχώς  τρέχοντες προσωπικοί  λόγοι, δεν μου επιτρέπουν  πλέον, να έχω το χρόνο που τόσο εγώ θα ήθελα όσο και η εμπειρία μου στον σύλλογο απέδειξε ότι απαιτείται, για να συνεχίσω να είμαι μέλος  του διοικητικού συμβουλίου του ιστορικού μας συλλόγου.
Όσον αφορά τα Πολιτιστικά, που ήταν και ο τομέας της δράσης μου ως αντιπρόεδρος πολιτισμού του συλλόγου.  Ο Ε.Σ.  «Αμύντας», χωρίς ουδεμία θεσμική βοήθεια (Δήμος – Περιφέρεια),  ανέτρεψε ένα καθεστώς απάθειας  δημιουργώντας  νέες  ευκαιρίες, τις οποίες και πρόσφερε  στα παιδιά της  πόλης μας ώστε να απασχολούνται  δημιουργικά.  Τους πρόσφερε  μια ευχάριστη διέξοδο με θεατρικές  παραστάσεις,  όπου σε ορισμένες, συμμετείχαν  και τα ίδια. Κουκλοθέατρο, κατασκευές, επιστημονικά  πειράματα, τμήμα εκμάθησης  σκάκι. Έτσι  δεν είχαν σε τίποτα  να ζηλέψουν άλλα παιδιά  από   μια  μεγαλούπολη!
Για τους μεγαλύτερους δημιούργησε  νέα τμήματα όπως  σχολή γονέων, ειδικά σεμινάρια, την  ομάδα  φωτογραφίας  και  με εκθέσεις  φωτογραφιών και διάφορες άλλες εκδηλώσεις  η  πολιτιστική  ζωή  απέκτησε  ενδιαφέρον για ενήλικες και παιδιά.
Όλες αυτές οι καινούργιες ομάδες που αγαπηθήκαν  από τα παιδιά και τους γονείς, θα ήταν ευχής έργον να συνεχίσουν και να εμπλουτιστούν με καινούργιες.
Για αυτό θέλω  να καλέσω  τους φίλους του Αμυνταίου, που αγαπούν τον σύλλογο Ε.Σ. "Αμύντας ", για τα τόσα χρόνια προσφοράς  του, όχι μόνο να θέσουν υποψηφιότητα  αλλά και να δραστηριοποιηθούν ενεργά. Η συμμετοχή όλων είναι αναγκαία και χρήσιμη, για να συνεχίσει η ανοδική πορεία του συλλόγου και  να προσφέρουμε στα παιδιά μας πολιτισμό.
 Ο σύλλογος  μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες και όρεξη  για  προσφορά. Σας αφήνουμε διαχειριστές σε απόλυτα λειτουργικά και οργανωμένα τμήματα πολιτισμού που με αγάπη, μεράκι και πολύ κόπο δημιουργήσαμε ελπίζοντας όχι μόνο να διατηρηθούν αλλά και να διατηρήσουν  την αυξητική τους πορεία.

Σας ευχαριστώ  όλους  για τα δυο όμορφα  χρόνια  και  εύχομαι  στο νέο  διοικητικό συμβούλιο, να συνεχίσει  ακόμη  πιο δυναμικά και δημιουργικά.

Με εκτίμηση

Ρούλα  Σεμερτζίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου